Væglamper

  Væglamper

  Giving light a new experience

  Vælg luksus og elegance med denne hvide Philips Ledino-væglampe. Den har tænd/sluk-kontakt og smukke lyseffekter i to retninger. Et sofistikeret look kombineret med et kraftigt, varmt hvidt LED-lys. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Ledino Væglamper

Loga, hvid, LED 336093116 Find lignende produkter

Giving light a new experience

med denne væglampe

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Dette lys anvender den allernyeste teknologi inden for belysning fra Philips med de nye avancerede og højtydende varme hvide LED'er, der giver et lysskær med en farvetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Høj lyskvalitet med stærk lyseffekt

  Høj lyskvalitet med stærk lyseffekt

  Et LED-belysningsmodul på 7,5 W producerer, hvad der svarer til en 40 W glødepære (350 Lumen). Spar energi, og få stærk lyseffekt.

 • Ekstremt lang levetid

  Ekstremt lang levetid

  En lyskilde, du kan stole på. Philips LED-lyskilder giver en ekstremt lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Med LED-lyskilder fra Philips behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Den LED-belysningsteknologi, der anvendes i belysningsløsninger fra Philips, er yderst energieffektiv (et modul på 7,5 W producerer 350 lumen). Som resultat sparer hver enkelt lampe energi, hvilket hjælper forbrugerne med at skære ned på elregningen og bidrager til et bedre miljø. Hold øje med LED-produkter fra Philips, hvis du er på udkig efter energibesparende og moderne belysningsløsninger til boligen.

 • Fusion mellem lys og design

  Denne designlampe har et lys med en minimalistisk essens, der trodser traditionelle begrænsninger, og dermed skaber lys og lysudformninger med inspirerende renhed og skønhed.

 • Op/ned lyseffekt

  Denne væglampe lyser opad og nedad for at skabe elegante og kraftfulde dekorative lyseffekter på dine vægge.

 • Spredt lyseffekt

  Det spredte lys fra Philips-lampen vil lyse dit rum op med et varmt hvidt lys, så du kan kombinere funktionalitet og respekt for miljøet.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i produktet, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i