Spot

  Spot

  Dekorer dit hjem med lys

  Denne sorte kubeformede Philips-væglampe har fantastiske lyseffekter i to retninger. Den giver et varmt hvidt lys og har en tænd/sluk-kontakt. Definer dit hjem med fremragende materialer. Slip fantasien løs med et avanceret design. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Dekorer dit hjem med lys

 • Flere anvendelsesmuligheder og typer af finish, så de passer til din smag

  Flere anvendelsesmuligheder og typer af finish, så de passer til din smag

  Hvis du er en af dem, der nyder design og godt kan lide at eksperimentere med de sidste nye stilarter og temaer i dit hjem, så skulle du prøve Philips InStyle. Det er en række af dekorative pendellamper, væglamper, loftslamper, gulv- og bordlamper i førsteklasses materialer og forskellige farver.

 • Funktionelt dekorationslys kombineret med orienteringslys

  Funktionelt dekorationslys kombineret med orienteringslys

  Denne lampe giver dig fleksibilitet med et kraftfuldt spredt lys til generel belysning og en anden mulighed for orienteringslys. Disse funktioner er mulige på grund af den indbyggede kontaktboks.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i produktet, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

 • Udtryksfulde og elegante former, førsteklasses materialer

  Philips InStyle-lysarmaturer er designet til at passe perfekt ind i enhver indretning med flere forskellige stilarter, der matcher alle hjem. De mange funktioner og muligheder går godt i spænd med gardiner, møbler og tilbehør, så du kan opnå det ønskede udseende. Særlig opmærksomhed omkring detaljer og udformninger giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil og indrette boligen helt efter dit eget hoved. Det giver en indbydende atmosfære og omgivelser, som du kan nyde sammen med venner og familie.

 • Strålende lys

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips giver dig strålende lys til at fremhæve detaljer eller skabe en rar stemning i dit rum, mens du samtidig sparer energi sammenlignet med traditionelle halogenlyskilder.

 • Lyskilder med ultralang levetid

  Philips-pære medfølger med ultralang levetid, op til 1.000 timer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i