Væglamper

  Væglamper

  Dekorer dit hjem med lys

  Udsmyk væggen på badeværelset med et rør af visuel energi. En hvid rørformet lyssøjle giver dig en belysning, som er perfekt til de daglige rutiner på badeværelset. Den har tænd/sluk-kontakt og giver et klart energibesparende lys på badeværelset.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Dekorer dit hjem med lys

 • IP44, passer perfekt til dit badeværelse

  IP44, passer perfekt til dit badeværelse

  Dette badeværelseslys fra Philips er specielt designet til fugtige miljøer. Det blev testet nøje for at sikre god vandbestandighed. IP-niveau er beskrevet med to tal. det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Dette badeværelseslys er designet med IP44: det er beskyttet mod vandsprøjt, dette produkt er det mest almindelige og er ideelt til badeværelsesbrug.

 • Lyskilder med ekstremt lang levetid

  Lyskilder med ekstremt lang levetid

  Udvalget omfatter en række kompakte fluorescerende energibesparende lamper til generelt omgivende lys på badeværelset. Når først InStyle-badeværelseslampen er installeret, behøver du ikke at bekymre dig om udskiftninger eller reparationer – og så sparer du også energi og penge.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i produktet, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

 • Mulighed for lodret og vandret vægmontering

  Mulighed for lodret og vandret vægmontering

  Denne lyskilde kan installeres lodret eller vandret, præcis som du ønsker det.

 • At kunne se godt er altafgørende på badeværelset

  For at opnå gode resultater foran spejlet er det altafgørende at kunne se godt, og derfor leveres hver eneste lampe med en lyskilde af høj kvalitet, som gør det muligt for dig at udføre den personlige pleje med sikker hånd. Serien af belysning til badeværelset anvender den nyeste energibesparende teknologi, der sikrer god lyskvalitet med masser af belysning, der samtidig ikke er for skarp.

 • En række forskellige anvendelsesformål

  Udvalget af væg- og loftslamper er bredt. Kollektionen indeholder store loftsarmaturer, der oplyser hele badeværelset på en behagelig måde. Udvalget omfatter desuden væglamper, der leverer klart lys uden skygger til præcisionsopgaver foran spejlet som f.eks. barbering, makeuplægning og isætning af kontaktlinser.

 • Udsmyk dit badeværelse med lys

  InStyle-produkterne pynter i ethvert badeværelse med deres stilfulde og solide konstruktion. Robuste materialer som børstet stål, aluminium og glas ledsages af stor omhu i forhold til de små detaljer som f.eks. glatte, afrundede hjørner og maskinbearbejdede overflader uden fremspring. Det er et udvalg af moderne design og elegante, dekorative detaljer med en ren og elegant stil.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i