Lirio

Lirio

Loftslampe

  Lirio

  Loftslampe

  Skab lys, kontroller skyggerne

  Trykstøbte, massive aluminiumclips beholder et tykt glaspanel mod en firkantet eller aflang sokkel i Wenge eller aluminiumfinish. Kwadro. Helt fantastisk. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lirio Loftslampe

KWADRO, mat krom 3450417LI Find lignende produkter

Skab lys, kontroller skyggerne

 • Kan installeres på væg eller i loft

  Kan installeres på væg eller i loft

  Denne lampe kan installeres på to måder, enten på væggen eller i loftet, således at du kan finde det helt rigtige sted i rummet.

 • Enkle design med udtryksfulde linjer

  Er belysning mere en blot en funktionel løsning på problemet med mørke? Lirio fra Philips besvarer det spørgsmål på en kompromisløs og provokerende måde med design, der inspirerer dig til at skabe lyset og styre skyggerne omkring dig.

 • Unikt udseende og fornemmelse, som oplyser huset

  Det unikke udseende og den unikke fornemmelse fra Lirio-lysarmaturer fra Philips skaber lys og atmosfære i huset. Giv dig selv et produkt, der gør sig bemærket og komplimenterer din identitet og indretningsstil.

 • Avancerede materialer og enestående kvalitet

  Den allernyeste teknologi kombineret med de avancerede teknikker fra kvalitetshåndværk i et bredt, afbalanceret udvalg af virkelig overraskende og tilfredsstillende belysningsløsninger: Lirio fra Philips er lige så unikt som det er raffineret.

 • Philips lyspære(r) medfølger

  Denne lampe leveres med Philips lyspære(r), som giver dig den bedste lyskvalitet og en effekt, der passer til din lampe.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i