Pendel

  Pendel

  Dekorer dit hjem med lys

  Denne hvide, indstillelige Philips myLiving Ely pendel med sin teleskopfunktion oppe fra loftet er prangende med sine fire skyggelagte pærer med en ensartet glød. Denne fabelagtige pendellampe udført i nikkel og med blødt stof vil løfte fornemmelsen af klasse i enhver stue. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 1.769,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Dekorer dit hjem med lys

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips-lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Der følger altid en Philip-pære med

  Der følger altid en Philip-pære med

  Philips-pærer i høj kvalitet følger med pakken, så du får den bedste lyseffekt.

 • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Juster lysintensiteten for denne lyskilde fra Philips med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Dette gør lyskilden perfekt til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, om det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Højden på pendellampen kan nemt justeres

  Højden på denne Philips-pendel kan indstilles til enhver tid. Ved hjælp af en teleskopstang, som du nemt kan dreje for at forkorte eller forlænge pendlen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i