X-tremeVision

lyskilde til forlygter

  X-tremeVision

  lyskilde til forlygter

  Nye ekstremer inden for ydeevne er nået

  Philips X-tremeVision er nogle af de klareste autolyskilder, du kan købe. Med op til 130 % højere lysstyrke og en længere lyskeglelængde er de overlegne i forhold til de fleste andre autolyskilder. Så du kan se længere, reagere hurtigere og køre mere sikkert. Se alle fordelene

 • Nye ekstremer inden for ydeevne er nået

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

X-tremeVision lyskilde til forlygter

Lyskildetype: H1, Pakke med 2 stk., 12 V, 55 W, Mere lys 37166628 Find lignende produkter

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Nye ekstremer inden for ydeevne er nået

Op til 130 % klarere lys

 • Betydeligt hvidere lys, der giver øget komfort og sikkerhed

  Betydeligt hvidere lys, der giver øget komfort og sikkerhed

  Det klare, hvide lys (3.500 K) er betydeligt hvidere end for almindelige lyskilder. Philips Gradient Coating™-teknologien producerer et kraftigere lys, så du kan nyde en af de klareste ydeevner inden for autolyskilder og en yderst komfortabel køreoplevelse om natten.

 • Sikkerhed i hele levetiden, så du kan se og blive set

  Sikkerhed i hele levetiden, så du kan se og blive set

  En reservedels eventuelle fejl udgør en risiko for dig og dit køretøj. Dette gælder især for lyskilder. Enhver ødelagt forlygte reducerer sigtbarheden og sikkerheden for dig og den modkørende trafik. Philips X-tremeVision er optimeret til en lang og pålidelig levetid, så du altid kan se og blive set i længere tid end med andre højtydende lyskilder.

 • Ydeevne betyder bedre udsyn og længere levetid

  Ydeevne betyder bedre udsyn og længere levetid

  Philips X-tremeVision-lyskilder er fremstillet til fremragende ydeevne og producerer op til 130 % klarere lys uden at gå på kompromis med levetiden. Med op til 450 timer* er Philips X-tremeVisions levetid betydeligt længere end konkurrenternes løsninger inden for kategorien for bedre udsyn (*H4 og H7 afprøvet ved 13,2 V standardspænding)

 • Se længere, og reager hurtigere med op til 130 % større lysstyrke

  Se længere, og reager hurtigere med op til 130 % større lysstyrke

  Perfekt belysning er særligt vigtig på afstande – som regel mellem 75 og 100 meter foran køretøjet. Philips X-tremeVision øger din sigtbarhed ved at give dig op til 130 % bedre udsyn, så du kan opdage hindringer og potentielle farer tidligere end med nogen anden halogenlyskilde.

 • En af de klareste lyskilder, der giver en fantastisk lysstyrke

  En af de klareste lyskilder, der giver en fantastisk lysstyrke

  Med optimeret højpræcisionsglødetrådsgeometri, op til 13 bar højtryksgas, højpræcisionsbelægning og UV-kvartsglas i høj kvalitet udgør Philips X-tremeVision-lyskilder en ny milepæl inden for autolyskilder. De er fremstillet til ultimativ ydeevne og kompromisløs sigtbarhed.

 • De sikreste lyskilder til lovlig brug på vejene

  De sikreste lyskilder til lovlig brug på vejene

  Philips X-tremeVision er langt den sikreste nemmeste og mest effektive måde at opgradere bilens lyskilder inden for lovens rammer. De er fuldt ud ECE-certificeret.

 • Enestående lysstrålekvalitet og ydeevne

  Med en kombination af bedre udsyn og højere farvetemperatur er Philips X-tremeVision en af de bedst ydende lyskilder inden for halogenlyskildesegmentet.

 • En fantastisk kontrast, der giver en komfortabel kørsel

  Med den øgede farvetemperatur i Philips X-tremeVision-lyskilderne (fås i H1, H4 og H7) har dine øjne nemmere ved at fokusere og opfatte kontraster på afstand i mørket. Dette giver dig en mere komfortabel og sikker køreoplevelse om natten.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i