Pendel

  Pendel

  Dekorer dit hjem med lys

  Genoplev de gode, gamle dage med dette sortiment. Hver lampe er en letgenkendelig, enkel klassiker. Baseret på rustikke principper er lamperne fremstillet af rent, hvidt glas og antik-brun, og det er ganske enkelt rart at have sådan et ikon stående i hjemmet.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Dekorer dit hjem med lys

designlampe

 • Flere anvendelsesmuligheder og typer af finish, så de passer til din smag

  Flere anvendelsesmuligheder og typer af finish, så de passer til din smag

  Hvis du er en af dem, der nyder design og godt kan lide at eksperimentere med de sidste nye stilarter og temaer i dit hjem, så skulle du prøve Philips InStyle. Det er en række af dekorative pendellamper, væglamper, loftslamper, gulv- og bordlamper i førsteklasses materialer og forskellige farver.

 • Med lysdæmper

  Med lysdæmper

  Der medfølger en lysdæmper på selve lampen, så du kan justere lyset, ligesom du ønsker det.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Udtryksfulde og elegante former, førsteklasses materialer

  Philips InStyle-lysarmaturer er designet til at passe perfekt ind i enhver indretning med flere forskellige stilarter, der matcher alle hjem. De mange funktioner og muligheder går godt i spænd med gardiner, møbler og tilbehør, så du kan opnå det ønskede udseende. Særlig opmærksomhed omkring detaljer og udformninger giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil og indrette boligen helt efter dit eget hoved. Det giver en indbydende atmosfære og omgivelser, som du kan nyde sammen med venner og familie.

 • Strålende lys

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips giver dig strålende lys til at fremhæve detaljer eller skabe en rar stemning i dit rum, mens du samtidig sparer energi sammenlignet med traditionelle halogenlyskilder.

 • Højden på pendellampen kan nemt justeres

  Højden på denne Philips-pendel kan indstilles til enhver tid. Ved hjælp af en teleskopstang, som du nemt kan dreje for at forkorte eller forlænge pendlen.

 • Philips lyspære(r) medfølger

  Denne lampe leveres med Philips lyspære(r), som giver dig den bedste lyskvalitet og en effekt, der passer til din lampe.

 • Pære med ultralang levetid

  Philips-pære medfølger med ultralang levetid, op til 2.000 timer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i