Pendel

  Pendel

  Dekorer dit hjem med lys

  Hver lyskilde er inspireret af kreative former og indretningstendenser og udgør et smukt stykke design. Der er mange designs at vælge imellem, med masser af inspirerende ideer til indretning og belysning i dit hjem.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Dekorer dit hjem med lys

 • Flere anvendelsesmuligheder og typer af finish, så de passer til din smag

  Flere anvendelsesmuligheder og typer af finish, så de passer til din smag

  Hvis du er en af dem, der nyder design og godt kan lide at eksperimentere med de sidste nye stilarter og temaer i dit hjem, så skulle du prøve Philips inStyle. Det er en række af dekorative pendler, væg-, lofts-, gulv- og bordlamper i førsteklasses materialer og forskellige farver.

 • Levetid på op til 4.000 timer

  Levetid på op til 4.000 timer

  Eco-Halogen-pærer holder op til 4.000 timer.

 • Sparer op til 40 % energi

  Sparer op til 40 % energi

  Denne lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Højdejustering

  Højdejustering

  Denne lampe leveres med lange kabler for at give dig optimal fleksibilitet under installationen. Vælg den perfekte højde til dine behov.

 • Udtryksfulde og elegante former, førsteklasses materialer

  Philips inStyle er designet til at passe perfekt ind i enhver indretning med flere forskellige stilarter, der matcher alle hjem. De mange funktioner og muligheder går godt i spænd med gardiner, møbler og tilbehør, så du kan opnå det ønskede udseende. Særlig opmærksomhed omkring detaljer og udformninger giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil og indrette boligen helt efter dit eget hoved. Det giver en indbydende atmosfære og omgivelser, som du kan nyde sammen med venner og familie.

 • Philips lyskilde(r) medfølger

  Denne lampe leveres med Philips lyskilde(r), der giver dig den bedste lydkvalitet og effekt, der matcher din lampe.

 • Strålende lys

  Denne lampe giver dig strålende lys til at fremhæve detaljer eller skabe en rar stemning i dit rum, mens du samtidig sparer energi sammenlignet med traditionelle halogenlamper.

 • Kompatibel med væglysdæmper

  Justerbar lys- og farveintensitet med lysdæmperkontakt giver den perfekte lystone (lysdæmperkontakt medfølger ikke i æsken). Dette gør lampen perfekt til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, om det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen eller f.eks. et funktionelt lys i entreen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i