Pendel

  Pendel

  Skab den rette stil med lys

  Brug enestående effekter i din dagligstue. Med en pendel, der giver et strejf af moderne lyst til leg – både tændt og slukket. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Skab den rette stil med lys

Gør et strålende indtryk

 • Skab smukke lyseffekter

  Skab smukke lyseffekter

  Denne lampes design skaber smukke lyseffekter og giver stemning i hjemmet om aftenen. Det spændende samspil mellem lys og skygge forandrer rummet, når lyskilden er tændt.

 • Skab en stilfuld og imødekommende atmosfære

  Dette lys er designet i overensstemmelse med nutidens smag, trends og livsstil, så det nemt falder ind i dit hjems indretning og definerer den lokale stemning, du altid har ønsket dig.

 • Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

  Stuen er hjertet i ethvert hjem – et sted, hvor familier samles for at slappe af, og gæster hygger sig. Belysning til dagligstue og soveværelse skal være fleksibelt og nemt at justere til de forskellige former for brug i løbet af dagen. Omhyggelig placering af forskellige lyskilder og spil med lag af lys hjælper med at skabe en fornemmelse af plads og give rummet en varm og indbydende atmosfære.

 • Nem at samle

  De kompakte og modulopbyggede elementer sammensættes på få minutter og er nemme at transportere, medbringe og installere.

 • Materialer i høj kvalitet

  Denne lampe er formet af lagdelte mønstre i materialer af høj kvalitet med en førsteklasses finish. Dette sikrer et solidt og langtidsholdbart produkt, som vil forskønne dit hjem i mange år fremover.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i