Pendel

  Pendel

  Skab den rette stil med lys

  Nyd det ikoniske design med en vintagelampe, der passer perfekt til din personlige stil. Philips InStyle Hook-pendlen er udført i sort med en kobberfarvet top. Det opdaterede 50 år gamle Philips design ser fantastisk ud i en moderne eller retroinspireret indretning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Skab den rette stil med lys

Fuldend det vintage-inspirerede look

 • Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

  Stuen er hjertet i ethvert hjem – et sted, hvor familier samles for at slappe af, og gæster hygger sig. Belysning til dagligstue og soveværelse skal være fleksibelt og nemt at justere til de forskellige former for brug i løbet af dagen. Omhyggelig placering af forskellige lyskilder og spil med lag af lys hjælper med at skabe en fornemmelse af plads og give rummet en varm og indbydende atmosfære.

 • Skab en stilfuld og personlig stemning

  Denne lampe er udført med et smukt nyt look i et tidløst design. Den ikoniske form er en udsøgt blanding af fortid og nutid. I hjem med såvel en moderne indretning og et retrointeriør giver dette lys dig friheden til at kombinere det klassiske med det moderne i et hjem, der fremstår smukt – og føles godt.

 • Pære medfølger ikke

  Lampen leveres uden lyskilde, hvilket gør dig i stand til at vælge den lyseffekt, der passer bedst til rummet og din personlige smag. Ved at vælge en Philips LED-lyskilde sikres en høj kvalitet og langvarig lyseffekt.

 • Materialer i høj kvalitet

  Denne lampe er udført i materialer af høj kvalitet med en førsteklasses finish. Dette sikrer et solidt og langtidsholdbart produkt, som vil forskønne dit hjem i mange år fremover.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i