Gulvlampe

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/422583816/422583816_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Gulvlampe

  Lev i nuet med glæde

  Nyd skønheden i afrundede former i en afdæmpet beige farve. Denne gulvlampe i metal af høj kvalitet tilføjer elegance til dit hjem. Lampen giver en varm stemning og oplyser din stue. Du skal blot tænde lyset for at få hyggelige sammenkomster. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 1.669,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lev i nuet med glæde

Moderne belysning til nutidens livsstil

 • Spredt, varmt hvidt lys

  Spredt, varmt hvidt lys

  Denne lyskilde benytter den nyeste energibesparende lyskildeteknologi fra Philips, så du får en strøm af varmt, hvidt naturligt lys. Det spredte lys vil lyse dit rum op med et varmt hvidt lys, så du kan kombinere funktionalitet og respekt for miljøet. Spredt lys er perfekt til generel belysning.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Tidløse materialer

  Brugen af metal og glas giver dit hjem et neutralt og elegant udseende. Solide, ukomplicerede materialer, som vil tiltale enhver med moderne smag.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i