Spot

  Spot

  Fokus på stil

  Philips myLiving Modern er en serie af ikoniske spotlamper med perfekt form og funktion, der vil passe perfekt i enhver indretning, der karakteriseres af enkelhed og stærke linjer.

  Vejledende udsalgspris: kr 1.979,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Fokus på stil

Belysning med moderne form og funktion

 • Den perfekte lysstråle til indirekte belysning

  Den perfekte lysstråle til indirekte belysning

  Dette Philips-spotlys har den perfekte lysstråle til indirekte belysning. Med samlet lys kan du fremhæve enhver detalje eller ethvert træk ved din indretning.

 • Ret lyset hen, hvor du vil

  Ret lyset hen, hvor du vil

  Dette Philips myLiving-spotlys giver dig fuld kontrol over din hjemmebelysning. De fleksible spothoveder kan rotere frit i enhver retning, så du kan rette lyset derhen, hvor du har mest brug for det.

 • Klart lys af høj kvalitet

  Klart lys af høj kvalitet

  Philips Eco-halogenlyskilder giver dig strålende lys til at fremhæve detaljer eller skabe en rar stemning i dit rum, mens du samtidig sparer energi sammenlignet med traditionelle halogenlyskilder.

 • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Juster lysintensiteten for denne lyskilde fra Philips med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Dette gør lyskilden perfekt til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, om det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Til ethvert rum i dit hjem

  Dette Philips-spotlys er fuldt funktionelt og samtidig meget elegant og vil tilføje et dekorativt element til ethvert rum i dit hjem.

 • Rene og moderne former

  Philips myLiving-spotlys er designet til at passe perfekt til moderne boligindretning. Deres elegante linjer og enkle former vil falde perfekt ind i ethvert moderne hjem. De er rene og selvsikre og giver den perfekte stilpræg.

 • Børstet aluminium

  Denne meget moderne variant af aluminium giver den samme skønhed suppleret med et børstet look, der giver ekstra struktur til lampens overflade.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i