Spot

  Spot

  Fokus på stil

  Disse industrielt inspirerede rørformede Philips-spotlamper er små, elegante og enkle og passer perfekt til det moderne hjem. Det fejlfri hvide aluminiumskabinet komplementerer den glitrende juvel af halogenlys indeni. Et enestående dekorativt indslag i din indretning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Fokus på stil

Belysning med moderne form og funktion

 • Den perfekte lysstråle til indirekte belysning

  Den perfekte lysstråle til indirekte belysning

  Dette Philips-spotlys har den perfekte lysstråle til indirekte belysning. Med samlet lys kan du fremhæve enhver detalje eller ethvert træk ved din indretning.

 • Ret lyset hen, hvor du vil

  Ret lyset hen, hvor du vil

  Dette Philips myLiving-spotlys giver dig fuld kontrol over din hjemmebelysning. De fleksible spothoveder kan rotere frit i enhver retning, så du kan rette lyset derhen, hvor du har mest brug for det.

 • Klart lys af høj kvalitet

  Klart lys af høj kvalitet

  Philips' halogenlyskilder tilbyder enestående lys til at fremhæve elementer eller skabe en god atmosfære i rummet.

 • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Juster lysintensiteten for denne lyskilde fra Philips med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Dette gør lyskilden perfekt til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, om det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Til ethvert rum i dit hjem

  Dette Philips-spotlys er fuldt funktionelt og samtidig meget elegant og vil tilføje et dekorativt element til ethvert rum i dit hjem.

 • Rene og moderne former

  Philips myLiving-spotlys er designet til at passe perfekt til moderne boligindretning. Deres elegante linjer og enkle former vil falde perfekt ind i ethvert moderne hjem. De er rene og selvsikre og giver den perfekte stilpræg.

 • Stilfuld hvid

  Enkel, blød og altid elegant - hvid er en tidløs, opmuntrende farve, der tilføjer renhed til enhver indretning.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i