Væglampe

  Væglampe

  Lev i nuet med glæde

  Philips myLiving Contemporary er en serie af spotlamper med elegante silhuetter og lys af høj kvalitet, der passer til nutidens smag, trends og livsstil.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lev i nuet med glæde

Moderne belysning til nutidens livsstil

 • Den perfekte lysstråle til indirekte belysning

  Den perfekte lysstråle til indirekte belysning

  Dette Philips-spotlys har den perfekte lysstråle til indirekte belysning. Med samlet lys kan du fremhæve enhver detalje eller ethvert træk ved din indretning.

 • Ret lyset hen, hvor du vil

  Ret lyset hen, hvor du vil

  Dette Philips myLiving-spotlys giver dig fuld kontrol over din hjemmebelysning. De fleksible spothoveder kan rotere frit i enhver retning, så du kan rette lyset derhen, hvor du har mest brug for det.

 • Klart lys af høj kvalitet

  Klart lys af høj kvalitet

  Philips Eco-halogenlyskilder giver dig strålende lys til at fremhæve detaljer eller skabe en rar stemning i dit rum, mens du samtidig sparer energi sammenlignet med traditionelle halogenlyskilder.

 • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Juster lysintensiteten for denne lyskilde fra Philips med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Dette gør lyskilden perfekt til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, om det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Til ethvert rum i dit hjem

  Dette Philips-spotlys er fuldt funktionelt og samtidig meget elegant og vil tilføje et dekorativt element til ethvert rum i dit hjem.

 • Naturlige og genkendelige former

  Bløde overgange og buede linjer definerer Philips myLivings tidløse udseende. myLiving-spotlys er praktiske, elegante og diskrete og passer perfekt ind i enhver tidssvarende indretning.

 • Tidløse materialer

  Brugen af metal og glas giver dit hjem et neutralt og elegant udseende. Solide, ukomplicerede materialer, som vil tiltale enhver med moderne smag.

 • Sort krom

  Et strålende touch til enhver indretning - sort krom har en metallisk sort overflade med spejleffekt.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i