Spot

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/556901716/556901716_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Spot

  Lev i nuet med glæde

  Denne serie af sølvfarvede spotlamper i mat krom med skinnende detaljer er elegance med et twist. De er hver især drejeledsmonterede med hængsler, så lysets retning nemt kan ændres. Det varme hvide lys fra LED'erne i høj kvalitet er perfekt til indirekte belysning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myLiving Spot

CHESTNUT, mat krom, LED 556901716 Find lignende produkter

Lev i nuet med glæde

Moderne belysning til nutidens livsstil

 • Den perfekte lysstråle til indirekte belysning

  Den perfekte lysstråle til indirekte belysning

  Dette Philips-spotlys har den perfekte lysstråle til indirekte belysning. Med samlet lys kan du fremhæve enhver detalje eller ethvert træk ved din indretning.

 • Ret lyset hen, hvor du vil

  Ret lyset hen, hvor du vil

  Dette Philips myLiving-spotlys giver dig fuld kontrol over din hjemmebelysning. De fleksible spothoveder kan rotere frit i enhver retning, så du kan rette lyset derhen, hvor du har mest brug for det.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Dette lys anvender den allernyeste teknologi inden for belysning fra Philips med de nye avancerede og højtydende varme hvide LED'er, der giver et lysskær med en farvetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Til ethvert rum i dit hjem

  Dette Philips-spotlys er fuldt funktionelt og samtidig meget elegant og vil tilføje et dekorativt element til ethvert rum i dit hjem.

 • Naturlige og genkendelige former

  Bløde overgange og buede linjer definerer Philips myLivings tidløse udseende. myLiving-spotlys er praktiske, elegante og diskrete og passer perfekt ind i enhver tidssvarende indretning.

 • Tidløse materialer

  Brugen af metal og glas giver dit hjem et neutralt og elegant udseende. Solide, ukomplicerede materialer, som vil tiltale enhver med moderne smag.

 • Mat krom

  Gør din indretning endnu smukkere med denne lampe i farven mat krom, en sølvhvid mat metaloverflade.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i