Indbygningsspot

  Indbygningsspot

  Den smarte kombination af lys og design

  Denne flade runde indbygningsspot sidder helt plant med dit loft. Skubber du til kanten, kan du få den til at lyse dér, hvor du har brug for det.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Den smarte kombination af lys og design

 • Kan lysdæmpes

  Kan lysdæmpes

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperknappen. Det gør Philips SmartSpot-lysarmaturerne ideelle til at fremhæve ting eller skabe stemning til forskellige lejligheder, hvad enten det er en hyggelig middag for to, afslapning med familie og venner i stuen eller som funktionelt lys i gangen.

 • Ekstrem lang levetid

  Ekstrem lang levetid

  Ekstrem lang levetid med pålidelig ydeevne. Philips SmartSpot-belysningsarmaturer er baseret på højtydende LED-lyskilder, der holder op til 20.000 timer, hvor du får den bedste lyseffekt.

 • Fabelagtig fleksibilitet

  Fabelagtig fleksibilitet

  Philips SmartSpot er en avanceret lyskilde, der giver dig fuld kontrol over lyset i dit hjem. Mange dele kan rotere frit, så du har mulighed for at rette lyset derhen, hvor du har mest brug for det.

 • Førsteklasses materialer, bygget til at holde

  Førsteklasses materialer, bygget til at holde

  Philips SmartSpot-lysarmaturerne er konstrueret af materialer i høj kvalitet som f.eks. trykstøbt aluminium.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Hvert Philips SmartSpot-lysarmatur sparer energi og hjælper dig med at spare penge på dine elregninger og gøre noget for miljøet.

 • Varm hvid lyseffekt

  Varm hvid lyseffekt

  Philips SmartSpot anvender den allernyeste teknologi inden for LED-belysning med de nye avancerede og højtydende varme hvide LED'er, der giver en lysstråle med en farvetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Højt lysudbytte

  Høj kvalitet med stærk lyseffekt (7,5 W giver 350 lumen). Lyset skinner i en belysningsvinkel på 40° - den perfekte vinkel til spotlys.

 • Elegante og diskrete design

  Disse moderne lamper i indbygningsstil er elegante og diskrete og passer perfekt i lofter - uden kanter, der rager ud, eller klodsede former, som tager opmærksomheden fra din indretning.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i