Spot

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/591101716/591101716_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Spot

  Dekorer dit hjem med lys

  Denne elegante Philips Kaya-spotlampe i mat krom passer ind i alle interiører. Det justerbare hoved er perfekt til at retningsbestemme lyset og gør denne lampe ideel til effektbelysning. En Philips LED-lyskilde medfølger og giver et varmt, hvidt lys. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myLiving Spot

KAYA, mat krom, LED 591101716 Find lignende produkter

Dekorer dit hjem med lys

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilden, der følger med denne Philips-lampe, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Den tændes øjeblikkeligt og giver en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips-lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang brugstid på op til 10 år

  Lang brugstid på op til 10 år

  En lyskilde, du kan stole på. LED-lyskilden, der følger med denne Philips LED-lampe, varer i op til 10.000 timer (hvilket svarer til 10 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Det føles så behageligt at tænke på, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilde, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

 • Kan installeres på væg eller i loft

  Kan installeres på væg eller i loft

  Installer denne lampe som væg- eller loftslampe, præcis som du ønsker.

 • Justerbart spothoved

  Ret lyset hen, hvor du har brug for det, ved at justere, rotere eller vippe lampens spothoved.

 • Skab en stilfuld og imødekommende atmosfære

  Dette lys er designet i overensstemmelse med nutidens smag, trends og livsstil, så det nemt falder ind i dit hjems indretning og definerer den lokale stemning, du altid har ønsket dig.

 • Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

  Stuen er hjertet i ethvert hjem – et sted, hvor familier samles for at slappe af, og gæster hygger sig. Belysning til dagligstue og soveværelse skal være fleksibelt og nemt at justere til de forskellige former for brug i løbet af dagen. Omhyggelig placering af forskellige lyskilder og spil med lag af lys hjælper med at skabe en fornemmelse af plads og give rummet en varm og indbydende atmosfære.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i