Indbygningsspot

  Indbygningsspot

  Den smarte kombination af lys og design

  Philips SmartSpot er en smart belysningsløsning, der fuldender dit hjems indretning med et smukt design. Spotlamperne giver et varmt lys i et udvalg af minimalistiske indbygningsdesigns, der falder naturligt ind i enhver indretning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myLiving Indbygningsspot

Virgo, mat krom 594631716 Find lignende produkter

Den smarte kombination af lys og design

 • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

  Juster lysintensiteten for denne lyskilde fra Philips med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Dette gør lyskilden perfekt til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, om det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen.

 • Førsteklasses materialer, bygget til at holde

  Førsteklasses materialer, bygget til at holde

  Philips SmartSpot-lysarmaturer er lavet af materiale af høj kvalitet som f.eks. støbt aluminium.

 • Sparer op til 40 % energi

  Sparer op til 40 % energi

  Denne lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Klart lys af høj kvalitet

  Philips' ecohalogen-pærer giver et fantastisk lys for at fremhæve ting eller skabe en behagelig stemning i rummet, samtidig med at den sparer energi i forhold til traditionelle halogenpærer. Lyset skinner i en strålevinkel på 40°, hvilket er perfekt til generel belysning.

 • Fabelagtig fleksibilitet

  Philips SmartSpot er en avanceret lyskilde, der giver dig fuld kontrol over lyset i dit hjem. Mange dele kan rotere frit, så du har mulighed for at rette lyset derhen, hvor du har mest brug for det.

 • Elegante og diskrete design

  Disse moderne lamper med indbyggede stilarter er elegante og diskrete og passer perfekt i lofter – uden kanter, der rager ud, eller klodsede former, som tager opmærksomheden fra din indretning.

 • Spotbelysning designet til dit hjems indretning

  Hvis du leder efter uovertruffen lyskvalitet og en smart belysningsløsning, der fuldender dit hjems indretning med smukt design, så prøv Philips SmartSpot-spotlys. Den omfatter en række funktionelle og minimalistiske indbyggede designs, der passer problemfrit ind i enhver indretning.

 • Pære med ultralang levetid

  Philips-pære medfølger med ultralang levetid, op til 1.500 timer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i