Bordlampe

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/674203116/674203116_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Bordlampe

  Behagelig for øjnene

  Få det bedste ud af dit arbejde med Philips Mallet-skrivebordslampen. Reguler lysstyrkeniveauet ved en berøring med fingeren, og opnå det bedste lys ved at retningsbestemme dens to drejelige arme. Indbygget USB gør opladning af din telefon og MP3-afspiller til en leg. Se alle fordelene

 • Behagelig for øjnene

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Eyecare Bordlampe

MALLET, hvid, LED 674203116 Find lignende produkter

Behagelig for øjnene

Hjælper dig med at bevare fokus

 • Tilpasset optik, der giver en jævn fordeling af lyset

  Tilpasset optik, der giver en jævn fordeling af lyset

  Med tilpasset optik i Philips EyeCare bordlamper får du lys, der spredes og fordeles jævnt ud over din arbejdsplads. Det reducerer den ujævne belysning eller blænding, der normalt fører til trætte øjne og generel træthed i øjnene.

 • Designet til at reducere genskin og anstrengelse af øjnene

  Designet til at reducere genskin og anstrengelse af øjnene

  Kombinationen af tilpasset optik og køligt, hvidt LED-lys af høj kvalitet i denne Philips EyeCare bordlampe hjælper med at reducere genskin og anstrengelse af øjnene. Behagelig og uden synligt flimmer er den med til at yde optimal komfort for øjnene.

 • Køligt dagslys, ideelt til at bevare fokus og koncentration

  Køligt dagslys, ideelt til at bevare fokus og koncentration

  Forskellige resultater har vist, at en farvetemperatur på 5500 K og op til 1000 lux i køligt dagslys fremmer koncentrationen ved at opretholde energiniveauet og årvågenheden med naturlige lysstyrker.

 • Ultimativ justering med gradvis berøringsdæmpning

  Ultimativ justering med gradvis berøringsdæmpning

  Fuldt justerbar lysstyrke med gradvis berøringsdæmpning sikrer, at du altid er i stand til at finde en lysstyrke, der er blid ved øjnene og passer perfekt til opgaven, du skal udføre. Gradvis berøringsdæmpning sikrer samtidig en glidende overgang mellem forskellige lysstyrker, så øjnene får mulighed for at tilpasse sig mere naturligt.

 • Udvidet rækkevidde for maksimal læsekomfort

  Udvidet rækkevidde for maksimal læsekomfort

  Den ergonomiske og fleksible arm på denne Philips EyeCare bordlampe er designet til at give udvidet rækkevidde, så du får maksimal læsekomfort. Kan placeres uden besvær, hvilket betyder, at du ikke behøver at skulle bukke dig eller bevæge dig akavet omkring dit bord for at få din belysning fokuseret korrekt på din arbejdsplads.

 • Indbygget USB-port

  Denne Philips EyeCare bordlampe, der giver ekstra bekvemmelighed, fås med indbygget USB-port, der sætter dig i stand til at oplade dine smartphones eller andre enheder, mens du arbejder.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i