Fjernbetjening

  Fjernbetjening

  Skab det rette lys til øjeblikket

  Alle LivingAmbiance-produkter arbejder sammen via denne intuitive fjernbetjening. Skab din egen atmosfære ved at dæmpe eller skifte farve på lysene, alle på en gang eller et ad gangen. Med et enkelt tryk kan du gemme din foretrukne lysindstilling.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Skab det rette lys til øjeblikket

En fjernbetjening til alle dine lamper

 • Skab og gem 3 foretrukne lysindstillinger

  Skab og gem 3 foretrukne lysindstillinger

  Indstil denne lampe eller en kombination af lamper til din foretrukne indstilling. Vælg dine foretrukne farver (samt niveauet for dæmpning og mætning). Hold en af sceneknapperne nede for at gemme den.

 • Kontroller alle LivingAmbiance-lamper med én fjernbetjening

  Alle LivingAmbiance produkter betjenes via den samme intuitive fjernbetjening, som kan bruges til at lysdæmpe eller skifte farve på dine lamper – individuelt eller sammen – i enhver kombination, du ønsker. Du kan se, hvilke produkter der fungerer sammen, ved at se på emballagen eller selve produktet. Hvis der er et SmartLink-logo, betyder det, at produktet fungerer med andre SmartLink-produkter.

 • Juster hver lampe individuelt eller i en kombination

  På alle lamper, der er forbundet til fjernbetjeningen, kan du ændre farven, dæmpningen eller justere intensiteten af lamper med farvet lys og dæmpe lamper med hvidt lys.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i