Fransk stik

  Fransk stik

  Skab det rette lys til øjeblikket

  Klart, hvidt lys til at læse ved. En varmere tone til, når du leger med børnene. Du behøver ikke købe nye lamper for at bringe LivingAmbiance ind i dit hjem. Du skal bare tilslutte dine lamper, så fungerer de sammen med andre LivingAmbiance produkter.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Skab det rette lys til øjeblikket

 • Juster hver lampe individuelt eller i en kombination

  Juster hver lampe individuelt eller i en kombination

  Når den er tilsluttet andre Philips LivingAmbiance produkter, kan du skifte farve, lysdæmpe eller justere intensiteten af lamper med farvet lys og lysdæmpe lamper med hvidt lys.

 • Betjen dette og andre SmartLink-produkter med én fjernbetjening

  Betjen dette og andre SmartLink-produkter med én fjernbetjening

  Alle LivingAmbiance produkter betjenes via den samme intuitive fjernbetjening, som kan bruges til at lysdæmpe eller skifte farve på dine lamper – individuelt eller sammen – i enhver kombination, du ønsker. Du kan se, hvilke produkter der fungerer sammen, ved at se på emballagen eller selve produktet. Hvis der er et SmartLink-logo, betyder det, at produktet fungerer med andre SmartLink-produkter.

 • Tilslut en hvilken som helst lampe med almindelig hvid lyskilde til en LivingAmbiance fjernbetjening

  Tilslut LivingWhites-kontrolstikket til stikkontakten, og lampen vil fungere med andre LivingAmbiance-produkter. Dette giver dig mulighed for at betjene en lampe, du allerede har i hjemmet, med en LivingAmbiance-fjernbetjening og for at tilslutte den til andre LivingAmbiance-produkter. Du kan nu gøre din egen lampe til en del af systemet! Bemærk: Lampen, du tilslutter til LivingWhites-stikket må ikke have en berøringslysdæmper.

 • Lysdæmp din lampe med hvidt lys via fjernbetjeningen

  Du kan lysdæmpe dine lamper med en LivingAmbiance-fjernbetjening. Sørg for, at lyskilden i lampen kan lysdæmpes.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i