Disney

Disney

Loftslampe

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717613216/717613216_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Disney

  Loftslampe

  Tænd for fantasien

  Denne Philips og Disney Biler-lampe lyser op med et fint print af dit barns yndlingsstjerner fra filmen Biler i aktion. Spreder glæde og farve på vægge og lofter, mens det robuste, afrundede design er ganske sikkert for små nysgerrige hænder. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Disney Loftslampe

Biler, rød, LED 717613216 Find lignende produkter

Tænd for fantasien

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • Ideel til almindelig belysning

  Ideel til almindelig belysning

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse er det perfekte samlingspunkt til at skabe en strøm af lys. Den giver den ideelle belysning til dit barns daglige rutiner.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

 • Kan installeres på væg eller i loft

  Installer denne lampe som væg- eller loftslampe, præcis som du ønsker.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i