Marvel

Marvel

2-i-1-projektor og natlampe

  Marvel

  2-i-1-projektor og natlampe

  Tænd for fantasien

  Denne kombinerede Spider-Man-natlampe og -billedprojektor fra Philips og Marvel vil fortrylle dit barn med magisk historiefortælling. Drej 1 af filmhjulene for at projicere sjove Spider-Man-scener op på loftet, eller tænd for den betryggende natlampe nedenfor. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 189,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Marvel 2-i-1-projektor og natlampe

Spider-Man, blå, LED 717694016 Find lignende produkter

Tænd for fantasien

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Marvel til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sine foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • Skaber en magisk atmosfære

  Skaber en magisk atmosfære

  Denne bærbare lyskilde fra Philips og Marvel til dit barns soveværelse kombinerer en natlampe og en magisk billedprojektor. Natlampen får dit barn til at føle sig sikker om aftenen, mens projektoren gør dit barns foretrukne Marvel-figurer levende på væggen eller loftet. Denne unikke 2-i-1 lyskilde hæver sengerutiner og historiefortælling op på et højere niveau.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

 • Batteridrevet - 3 x AA-batterier medfølger ikke

  Batteridrevet - 3 x AA-batterier medfølger ikke

  Denne lyskilde drives af 3 AA-batterier. Alle batterier af denne størrelse vil fungere. Bland ikke batterier af forskellig type, brug altid samme type. Batterierne følger ikke med i æsken.

 • Ekstra billedhjul medfølger

  Ekstra billedhjul medfølger

  Denne lyskilde fra Philips og Marvel leveres med 3 hjul, som hver består af 8 forskellige billeder, der kan stimulere dit barns fantasi.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i