Disney

Disney

Bordlampe

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717700816/717700816_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Disney

  Bordlampe

  Tænd for fantasien

  Denne holdbare og stødsikre Philips- og Disney-skrivebordslampe spreder et køligt, hvidt lys, der er ideelt til at koncentrere sig, når du læser en bog eller laver lektier. Med fleksibel hals og nem at tænde er det den ideelle skrivebordslampe til dit barn. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Disney Bordlampe

Frost, blå, LED 717700816 Find lignende produkter

Tænd for fantasien

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • Ultimativ fleksibilitet

  Ultimativ fleksibilitet

  Med et fleksibelt hoved kan denne Philips- og Disney-lampe trygt roteres i den ønskede retning og kaste lys, hvor det er nødvendigt.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

 • Køligt hvidt lys, der sikrer optimal koncentration

  Køligt hvidt lys, der sikrer optimal koncentration

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde giver et køligt, hvidt lys, der er optimalt til at koncentrere sig ved.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i lyskilden, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

 • Ideel belysning til dit barns skrivebord

  Denne Philips- og Disney-lampe til dit barns børneværelse passer perfekt på et skrivebord. Den spreder et køligt, hvidt lys, der er ideelt til at koncentrere sig ved, når der skal læses bøger eller laves lektier. Den er lige ved hånden og nem at tænde, det ideelle lys til barnet i skolealderen.

 • Tilpasset optik for jævn lysfordeling

  Med tilpasset optik i denne Philips- og Disney-bordlampe får du lys, der spredes og fordeles jævnt ud over barnets skrivebord. Det reducerer den ujævne belysning og blænding, der normalt fører til trætte øjne og generel træthed i øjnene.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i