Disney

Disney

Natlampe med sensor

  Disney

  Natlampe med sensor

  Tænd for fantasien

  Philips og Disney Monsters University-natlampen virker beroligende om natten med et sjovt aftryk af dit barns yndlingshelte. Bevægelsessensoren tænder for lyset med en enkelt bevægelse. Med batterifunktionen kan du placere den efter behov Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Disney Natlampe med sensor

Monsters, flerfarvet, LED 717715516 Find lignende produkter

Tænd for fantasien

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

 • Batteridrevet - 2 x AAA-batterier medfølger ikke

  Batteridrevet - 2 x AAA-batterier medfølger ikke

  Denne lyskilde drives af 2 AAA-batterier. Alle batterier af denne størrelse vil fungere. Bland ikke batterier af forskellig type, brug altid samme type. Batterierne følger ikke med i æsken.

 • Dag- og natbevægelsessensor

  Dag- og natbevægelsessensor

  Der er monteret en bevægelsessensor for at berolige dit barn om natten. Når sensoren registrerer bevægelse, tændes lyset automatisk.

 • Beroliger dit barn om natten

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse er den perfekte natlampe til at få dit barn til at føle sig tryg. Den integrerede dag- og natbevægelsessensor gør det nemt for dit barn at tænde for lyset med en enkel bevægelse eller ved bare at gå forbi. Placeret ved siden af dit barns seng er det den ideelle orienteringsbelysning.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i