Disney

Disney

2-i-1-projektor og kommelygte

  Disney

  2-i-1-projektor og kommelygte

  Tænd for fantasien

  Denne projektor og lommelygte fra Philips og Disney vil fortrylle dit barn med magisk historiefortælling. Drej filmhjulene for at projicere farverige og sjove filmscener op på væggen, eller brug dem som en lommelygte, der kan lede dit barn på vej, når det vover sig ind i mørket. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Disney 2-i-1-projektor og kommelygte

Flyvemaskiner, orange, LED 717885316 Find lignende produkter

Tænd for fantasien

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • Følger dit barn om natten

  Følger dit barn om natten

  Denne bærbare lyskilde fra Philips og Disney leder dit barn sikkert under natlige vandringer til badeværelset eller forældrenes soveværelse. Denne lommelygte er designet til børn og passer fint ind i dit barns hånd, så det er let at have den med overalt.

 • Skaber en magisk atmosfære

  Skaber en magisk atmosfære

  Denne bærbare lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse kombinerer en natlampe og en magisk billedprojektor. Natlampen får dit barn til at føle sig sikker om aftenen, mens projektoren gør dit barns foretrukne Disney-figurer levende på væggen eller i loftet. Denne unikke 2-i-1-lyskilde får sengerutiner og historiefortælling op på et højere niveau. Med kontakten på lampen kan du nemt skifte mellem natlampen og den magiske billedprojektor.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

 • Batteridrevet – 3 x LR44 medfølger

  Batteridrevet – 3 x LR44 medfølger

  Denne lyskilde drives af 3 LR44 1,5 V-batterier. Alle batterier af denne størrelse vil fungere. Brug altid samme type batteri, og bland ikke flere forskellige. Batterierne følger med i æsken.

 • Ekstra billedhjul medfølger

  Ekstra billedhjul medfølger

  Denne lyskilde fra Philips og Disney leveres med 3 hjul, som hver består af 8 forskellige billeder, der kan stimulere dit barns fantasi.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i lyskilden, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i