Bordlampe

  Bordlampe

  Slå fantasien til

  Denne farverige Philips og Disney Biler-bordlampe viser biler i aktion. Den virker beroligende om natten og forstærker godnathistoriefortællingerne. Det børnesikrede design omfatter et blidt LED-lys med kontakt, der føles kølig at røre ved. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Slå fantasien til

 • Til børn

  Til børn

  Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

 • Tænd/sluk-knap på kabel

  Tænd/sluk-knap på kabel

  Knappen er diskret indbygget i kablet, så du nemt kan tænde og slukke for lyskilden.

 • Ideel belysning til dit barns skrivebord eller ved sengen

  Denne lampe fra Philips og Disney til dit barns soveværelse passer perfekt på et nat- eller lille skrivebord. Den spreder et blødt, varmt hvidt lys, der er ideelt til sengerutiner som at læse i en bog eller fortælle godnathistorier. Lige ved hånden og nem at tænde, så den får dit barn til at føle sig trygt og godt tilpas om natten.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i