Bordlampe

  Bordlampe

  Lys, hvor du har brug for det

  Få ekstra lys, hvor og når du har brug for det. Denne bærbare bordlampe fra Philips er batteridrevet og let, så den er nem at flytte rundt i hjemmet. De varme, hvide LED'er er energieffektive og langtidsholdbare med en automatisk slukkefunktion. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lys, hvor du har brug for det

Praktisk, bærbar lyskilde til hjemmet

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne Philips-lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i lyskilden, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

 • Let og bærbar, fuldstændig fleksibel

  Denne bærbare lyskilde er batteridrevet og let og kan anvendes overalt i hjemmet. Oplys vanskeligt tilgængelige områder som f.eks. mørke hjørner, trappeopgange og korridorer, eller suppler den generelle loftsbelysning. Fungerer fint som læselampe eller natlampe med et elegant design, der fuldender enhver indretning.

 • Der kræves ingen ledninger eller stikkontakter – du får fuldstændig frihed

  Pga. batteridriften er der ingen ledninger, du kan falde over, eller som skæmmer indretningen. Og da du ikke har brug for en stikkontakt, kan du placere lampen, lige hvor du har brug for lys. Den er praktisk og klar til brug med det samme.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i