Star Wars

Star Wars

Bordlampe

  Star Wars

  Bordlampe

  Slå fantasien til

  Denne transportable Star Wars-bordlampe fra Philips viser dine yndlingsrumskibe fra Star Wars. Denne kompakte bordlampe bruger batterier og kan let placeres ved sengen eller på et bord, hvor den skaber en episk og eventyrlig stemning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Star Wars Bordlampe

RUMSKIBE STAR WARS, sort, LED 718883016 Find lignende produkter

Slå fantasien til

 • Til Star Wars-fans

  Til Star Wars-fans

  Denne Star Wars-lampe fra Philips til dit soveværelse skaber et miljø, som opmuntrer dig til at fordybe dig i eventyrlige og episke eventyr. Et sted, hvor du kan studere, slappe af og sove i selskab med din yndlingsfigur fra Star Wars. Denne lyskilde er designet med din sikkerhed for øje.

 • Ideel lyskilde til dit natbord eller skrivebord

  Ideel lyskilde til dit natbord eller skrivebord

  Denne lampe til dit soveværelse passer perfekt på et natbord eller skrivebord. Den spreder et blødt, varmt hvidt lys, der er ideelt til læsning eller lektielæsning. Lige ved hånden og nem at tænde, så du føler dig tryg og godt tilpas om natten.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-lyskilde af høj kvalitet

  LED-teknologien, som er indbygget i denne Philips-lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

 • Tænd/sluk-knap på produkt

  Tænd/sluk-knap på produkt

  Knappen er diskret indbygget i lyskilden, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

 • Automatisk slukning efter 15 minutter

  Automatisk slukning efter 15 minutter

  Denne bordlampe slukker automatisk efter 15 minutter for at spare på batteriets levetid.

 • Batteridrevet - 3 x AA-batterier medfølger ikke

  Batteridrevet - 3 x AA-batterier medfølger ikke

  Denne lyskilde drives af 3 AA-batterier. Alle batterier af denne størrelse vil fungere. Bland ikke batterier af forskellig type, brug altid samme type. Batterierne følger ikke med i æsken.

 • Slidstærk og stødsikker

  Denne lampe er holdbar, stødsikker, uden skarpe kanter og fremstillet af holdbare materialer. Og så sørger den for fantastiske øjeblikke uden bekymringer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i