Indirekte belysning

  Indirekte belysning

  Farv din verden med lys

  Philips Friends of hue LightStrips-startsættet giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemningsbelysning derhjemme med din smartphone eller dine enheder. Giv arkitektoniske detaljer eller blot området bag genstande en ekstra dimension. Bue, form eller flex, det er op til dig. Se alle fordelene

 • Farv din verden med lys

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hue Personal Wireless Lighting Indirekte belysning

LightStrips Starter.com, klar, LED 7199251PH Find lignende produkter

Farv din verden med lys

 • Styring via dine iOS- og Android-smartenheder

  Styring via dine iOS- og Android-smartenheder

  Philips hue-broen giver dig mulighed for at styre lyset trådløst overalt i huset. Smartenheden styrer alt lys som er tilsluttet til broen - det være sig fra dagligstuen, spisebordet eller soveværelset.

 • Altid opdateret

  Altid opdateret

  Philips hue er baseret på ZigBee, en sikker og pålidelig teknologi med et lavt strømforbrug til at styre lyset. Nye funktioner og forbedringer tilføjes med jævne mellemrum til systemet. Opdateringer til både software og firmware foretages trådløst og uden problemer direkte til dit hue-produkt.

 • Tilslut op til 50 hue-pærer og -lamper

  Tilslut op til 50 hue-pærer og -lamper

  Du kan tilslutte op til 50 pærer eller lamper til Philips hue-broen. Du skal blot begynde med ét af de tilgængelige startsæt og gå i gang med at tilføje Philips hue-produkter. Herefter kan du betjene lysene ved en berøring med fingeren med den intuitive Philips hue-app til iOS- og Android-smartenheder.

 • Lav lyssætninger baseret på dit foretrukne billede

  Lav lyssætninger baseret på dit foretrukne billede

  Brug dit foretrukne billede til at skabe den perfekte farveopsætning til særlige lejligheder. Gå tilbage i tiden for at genopleve nogle fantastiske øjeblikke ved at uploade dit eget billede og indstille lyset, så det passer. Tilføj op til 50 lamper for hver opsætning, og minderne dukker op ved et enkelt tryk med fingeren.

 • Brug lys til at hjælpe dig gennem din soverytme

  Brug lys til at hjælpe dig gennem din soverytme

  Timer-funktionen lader dig ikke kun forudindstille, hvornår dit Friends of hue-produkt skal tænde - så der er lys, når du kommer hjem om aftenen. Den lader dig også ændre lyset gradvist med tiden. Brug den til at omdanne dit Friends of hue-produkt til et opvågningslys. Forudindstil den til en gradvist stigende lysstyrkeintensitet, der vækker dig blødt og blidt i stedet for vækkeurets pludselige bip- eller ringetone. Om aftenen kan du forudindstille timeren til at slukke lyset gradvist, så du falder i søvn på en naturlig måde.

 • Nyd de dynamiske lyseffekter synkroniseret i forhold til øjeblikket

  Nyd de dynamiske lyseffekter synkroniseret i forhold til øjeblikket

  hue-økosystemet er helt åbent for udviklere. Der er et stadigt stigende antal programmer, der udvikles til hue inden for fællesskabet. Dette har medført kreative og dynamisk lyssætninger, der åbner mulighed for synkronisering af lyset med din yndlingsmusik, så du sætter gang i festen.

 • Få lamperne til at tænde og slukke, når du er væk hjemmefra

  Få lamperne til at tænde og slukke, når du er væk hjemmefra

  Få det til at se ud, som om du er hjemme, selv når du er væk. Indstil planlagte alarmer, eller brug timere til at tænde og slukke for lyset på faste eller vilkårlige tidspunkter. Med onlineadgang kan du også styre din hjemmebelysning direkte via app'en på din smart-enhed. Aktiver geofencing i app'en, så tænder og slukker lamperne automatisk, når du går ind og ud af huset. Praktisk og med ro i sindet - uanset hvor du er.

 • Ultimativ fleksibilitet, når det gælder placeringen

  Ultimativ fleksibilitet, når det gælder placeringen

  Bøj, form og fastgør dine Friends of hue LightStrips for at fremhæve møbler og skabe helt nye lyseffekter. Takket være den integrerede tape på Friends of hue LightStrips er det nemt at montere produktet overalt og på alle møbler.

 • Let at skære til. Giver maksimal frihed

  Let at skære til. Giver maksimal frihed

  Friends of hue LightStrips giver fuldstændig designfrihed til belysningen i hjemmet. For at gøre det ekstra bekvemt fås disse fleksible 2 m strimler med skæremærker som en hjælp, når du skærer dem til, så de passer til dit anvendelsesformål.

 • Sæt stemningen med farvet lys

  Sæt stemningen med farvet lys

  Vælg mellem 16 millioner farver, så det passer til øjeblikkets belysning. Tilføj detaljer til dit hjem. Lys rummet op med et stænk af farve. Eller lad væggene blive indhyllet i fantastiske farvenuancer.

 • Lige den rette mængde lys

  Lige den rette mængde lys

  Placer Philips Friends of hue LightStrips, hvor du har brug for den. Fremhæv et foretrukket sted med op til 120 lumen lyseffekt. Skru ned for lysstyrken, bland dæmpede farver for at få en jævn lyseffekt igennem rummet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i