Tornado

Energisparepære med spiralsokkel

  Tornado

  Energisparepære med spiralsokkel

  Kraftfuld

  Tornado er Philips' nyeste og mest kraftfulde energibesparende lyskilde. Denne fantastiske lille energisparepære er superkompakt, giver mere lys og sparer op til 85 % energi. Og det smukke er, at den passer til næsten alle lamper i dit hjem! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tornado Energisparepære med spiralsokkel

20 W (97 W), Normal sokkel, Køligt dagslys 871016321189310 Find lignende produkter

Kraftfuld

Stor ydelse og lille i størrelsen

 • Meget højt lysoutput

  Det høje lysoutput for disse lyskilder fra Philips er højere sammenlignet med de fleste andre energisparepærer. Du får den høje mængde af lys, du skal bruge til dine aktiviteter, f.eks. når du læser din yndlingsbog eller hjælper børnene med lektierne.

 • Op til 12 års levetid

  Moderne teknologier giver længere levetid sammenlignet med standard lyskilder. Med 12 års levetid erstatter én energisparepære fra Philips 12 standardpærer. Med andre ord sparer de penge og holder længere, år efter år. Levetiden er baseret på en gennemsnitsanvendelse på 2,7 timer om dagen eller 1.000 timer om året. Dette gennemsnit påvirkes af anvendelsen i løbet af forskellige årstider (mørk vinter kontra lys sommer), vejrforhold (solrig kontra mørk, regnfuld dag) samt lokalet, hvor lyskilden anvendes i (kort anvendelsestid i badeværelse kontra lang anvendelsestid i stue).

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i