Tornado

Spiral

  Tornado

  Spiral

  Den mindste energisparepære

  Tornado er Philips' nyeste og mest kraftfulde energibesparende lyskilde. Denne fantastiske lille energisparepære er superkompakt, giver mere lys og sparer op til 85 % energi. Og det smukke er, at den passer til næsten alle lamper i dit hjem! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tornado Spiral

5 W (25 W), Lille sokkel, Varm hvid 871016321427610 Find lignende produkter

Den mindste energisparepære

Stor lysstyrke

 • Lang levetid

  Lang levetid

  I gennemsnit har vi vores pærer tændt 2,7 timer om dagen og 1.000 timer om året. Det faktiske antal timer, vi har dem tændt, afhænger af årstiden (vinter/sommer), vejrforhold (solskin/regnvejr), og i hvilket rum pæren benyttes (badeværelse/stue). Denne LED-pære har en levetid på mindst 8.000 timer, hvilket svarer til 8 år.

 • CO2-udledning

  Sparepærer reducerer mængden af energi, der forbruges i dit hjem, hvilket ikke kun giver en mindre el-regning, men også en reduceret CO2-udledning i miljøet. Sammen kan vi gøre denne verden til et bedre sted for os alle.

 • Høj ydeevne og oven i købet endnu mindre end nuværende pærer

  Vores mindste energisparepærer er lige så små som traditionelle pærer. Nu kan du spare energi og penge på alle dine lamper uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

 • Spar på energien, allerede når du tænder på kontakten

  Alle LED-sparepærer fra Philips sparer på energien, fra det øjeblik du tænder på kontakten. Gennem deres levetid forbruger de færre Kw, og derfor giver de også en mindre el-regning. Energibesparelsen afhænger af typen af pærer og teknologien.

 • Opnår sin fulde lysstyrke efter blot få sekunder

  Med vores hurtigttændende energisparepærer er det slut med at vente på, at pæren når sin fulde lysstyrke.

 • Du kan regne med, hvad der står på emballagen fra Philips

  Hos Philips holder vi, hvad vi lover mht. LED-pærernes ydeevne. Du kan regne med, hvad der står på emballagen fra Philips vedr. lysudbytte, levetid og wattforbrug i forhold til glødepærer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i