Tornado

Energisparepære med spiralsokkel

  Tornado

  Energisparepære med spiralsokkel

  Den mindste, klareste energibesparer

  Tornado er Philips' nyeste og mest kraftfulde energisparepære. Denne fantastiske lille energibesparende lyskilde er superkompakt, giver mere lys og sparer op til 80 % energi. Og det smarte er, at den passer til næsten enhver lampe i dit hjem! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tornado Energisparepære med spiralsokkel

12 W (60 W), Lille sokkel, Varm hvid 871016321430610 Find lignende produkter

Den mindste, klareste energibesparer

Lille i størrelse, stor i ydelse

 • Meget højt lysoutput

  Det høje lysoutput for disse lyskilder fra Philips er højere sammenlignet med de fleste andre energisparepærer. Du får den høje mængde af lys, du skal bruge til dine aktiviteter, f.eks. når du læser din yndlingsbog eller hjælper børnene med lektierne.

 • Op til 12 års levetid

  Moderne teknologier giver længere levetid sammenlignet med standard lyskilder. Med 12 års levetid erstatter én energisparepære fra Philips 12 standardpærer. Med andre ord sparer de penge og holder længere, år efter år. Levetiden er baseret på en gennemsnitsanvendelse på 2,7 timer om dagen eller 1.000 timer om året. Dette gennemsnit påvirkes af anvendelsen i løbet af forskellige årstider (mørk vinter kontra lys sommer), vejrforhold (solrig kontra mørk, regnfuld dag) samt lokalet, hvor lyskilden anvendes i (kort anvendelsestid i badeværelse kontra lang anvendelsestid i stue).

 • Sparer op til 80 % penge og energi

  Denne pære sparer penge og op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig selv ind og sparer penge år efter år. Så skær ned på elregningen, og kom i gang med at spare allerede nu.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i