EcoAmbiance

Energibesparende prismepære

  EcoAmbiance

  Energibesparende prismepære

  Flot

  Denne lyskilde fra Philips er et godt valg til den, der vil have energibesparende basislyskilder med en velkendt form. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

EcoAmbiance Energibesparende prismepære

8 W (35 W), Normal sokkel, Varm hvid 871016321519800 Find lignende produkter

Flot

Få den bedste form til en fordelagtig pris

 • Sparer op til 77 % energi

  Sparer op til 77 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig selv ind og sparer penge år efter år. Så skær ned på elregingen, og kom i gang med at spare allerede nu.

 • Op til 8 års levetid

  Moderne teknologier giver længere levetid sammenlignet med standardpærer. Med disse 8 års levetid sparer én energibesparende pære 8 standardpærer. Med andre ord sparer de penge og holder længere, år efter år. Den gennemsnitlige levetid er baseret på en gennemsnitsanvendelse på 2,7 timer om dagen eller 1.000 timer om året. Dette gennemsnit påvirkes af anvendelsen i løbet af forskellige årstider (mørk vinter kontra lys sommer), vejrforhold (solrig kontra mørk, regnfuld dag) samt lokalet, hvor lampen benyttes i (kort anvendelsestid i badeværelse kontra lang anvendelsestid i stue).

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i