Softone

Energibesparende globepære

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8711500830142/8711500830142_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Softone

  Energibesparende globepære

  Oplev blødere lys

  Denne Philips Softone energibesparende pære udsender et varmt og blødt lys, der er skånsomt for øjnene. Til en hyggelig atmosfære. Den har et lavt energiforbrug, en levetid på 10 år og sparer dig penge samtidig med, at den komplementerer dine lamper på smukkeste vis. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Softone Energibesparende globepære

16 W (70 W), E27, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8711500830142 Find lignende produkter

Oplev blødere lys

Skab en varm og gæstfri atmosfære

 • Blødt lys, der er skånsomt for øjnene

  Blødt lys, der er skånsomt for øjnene

  Energibesparende lyskilder fra Philips Softone-serien er designet til at udsende et mildt, spredt lys - perfekt til almindelig belysning i hjemmet. Vælg mellem forskellige farvetemperaturer for at skabe den atmosfære, du gerne vil have.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 10 år

  Lang levetid - holder op til 10 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 10 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i