Economy

Energibesparende pære

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291144410/8718291144410_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Economy

  Energibesparende pære

  Brug lidt, spar meget

  Denne Philips Economy lyspære er det mest økonomiske valg, når du har brug for en almindelig energibesparende pære i en traditionelt formet lyskilde. Holder op til 6 år og giver en besparelse på op til 80 % både energimæssigt og økonomisk. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Economy Energibesparende pære

8 W (38 W), E27, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8718291144410 Find lignende produkter

Brug lidt, spar meget

Kvalitet fra Philips til en fair pris

 • Ser ud som en standardpære

  Ser ud som en standardpære

  Denne lyspære kombinerer energibesparende teknologi med elegant, traditionelt udseende og fornemmelse. Den er ideel til generel belysning i hjemmet og supplerer smukt dine lamper.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 6 år

  Lang levetid - holder op til 6 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 6 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i