Outdoor

Energibesparende pære

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291177203/8718291177203_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Outdoor

  Energibesparende pære

  Robust udendørsbelysning

  Denne energibesparende pære fra Philips udsender et blødt, varmt lys og er designet til at oplyse din have eller dit udendørsområde på smukkeste vis. Den har et lavt energiforbrug, en levetid på 10 år og sparer dig penge dag efter dag. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Outdoor Energibesparende pære

16 W (70 W), E27, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8718291177203 Find lignende produkter

Robust udendørsbelysning

Fungerer i temperaturer helt ned til -20 grader Celsius

 • Dekorativ udendørslampe

  Dekorativ udendørslampe

  Udendørs belysning kan forbedre udseendet i haven eller udendørsmiljøet ved at oplyse iøjnefaldende elementer, belyse stier for øget sikkerhed eller ved at skabe den perfekte atmosfære til mindeværdige aftener med venner og familie. Denne udendørs lyspære fra Philips fungerer også under ekstreme forhold, når den anvendes i tildækkede lamper.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 10 år

  Lang levetid - holder op til 10 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 10 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i