Personlig trådløs belysning

  Personlig trådløs belysning

  Mød hue

  Udvid dit belysningssystem med ekstra enkeltpærer. Alt, hvad du har brug for, er broen, der følger med startpakken. Leg med tone, kontrast, hvidt lys og et spektrum af farver til at skabe den perfekte stemningsbelysning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hue Personlig trådløs belysning

Pakke med én 8718291241751 Find lignende produkter

Mød hue

 • Tilslut op til 50 lamper, og styr dem på en smart enhed

  Tilslut op til 50 lamper, og styr dem på en smart enhed

  hue-broen er der, hvor alle de kloge ting sker. Det er "broen" mellem dine pærer og din smartphone-app. Og den kan oprette forbindelse til 50 pærer ad gangen. Når dine pærer er monteret, skal du blot downloade den gratis app til din smartphone eller tablet. Første gang den åbnes, søger den efter din bro og tilslutter pærerne. Når det er afsluttet, kan du bruge app'en til at styre dine trådløse pærer.

 • Lysindstillinger udviklet af eksperter, som skal hjælpe dig med at holde fokus

  Lysindstillinger udviklet af eksperter, som skal hjælpe dig med at holde fokus

  Vælg indstillingen "Koncentrer dig", og så skifter alle dine valgte LED-pærer til en nuance og lysstyrke, der hjælper dig med at forblive fokuseret og på vagt. Det er en lysindstilling, vi har testet på en skole. Og den hjalp virkelig med at gøre børnene bedre.

 • Forudindstillet hvidt lys-temperatur til at give din krop og sjæl et boost

  Forudindstillet hvidt lys-temperatur til at give din krop og sjæl et boost

  Vælg indstillingen "Oplad", og så bader alle dine valgte lyspærer dig i skarpt og levende lys. Det vil give dine energiniveauer et boost. Perfekt til de øjeblikke, hvor dine batterierne er ved at løbe tør for strøm.

 • Brug timeren til at indstille alarmer og udskifte lamperne løbende

  Brug timeren til at indstille alarmer og udskifte lamperne løbende

  Timer-funktionen lader dig gradvist udskifte lamperne løbende. Brug din hue til morgenvækning, og bliv vækket på en noget mere behagelig måde end af et vækkeur. Du kan også bruge timeren til gradvist at slukke lamperne for at hjælpe dig med at falde i søvn naturligt. Eller du kan blot indstille lamperne til at tænde på et angivet tidspunkt, f.eks. når du er på vej hjem, så lamperne er tændt, når du ankommer.

 • Indstil lyset til den perfekt indstillede hvide farve til læsning

  Indstil lyset til den perfekt indstillede hvide farve til læsning

  Vælg indstillingen "Læsning", og så skifter alle dine valgte pærer til det perfekte hvide lys til læsning, ved den helt rigtige intensitet. Med et tryk på en knap bliver læsning til en fornøjelse.

 • Indstil dine lamper til en beroligende, blød nuance, der hjælper dig til at slappe af

  Indstil dine lamper til en beroligende, blød nuance, der hjælper dig til at slappe af

  Vælg indstillingen "Slap af", og så skifter alle dine valgte lyspærer til en blød, beroligende glød. Det er den perfekte modgift mod en travl dag og den perfekte undskyldning til at have fødderne oppe.

 • Få lamperne til at tænde og slukke, når du er væk hjemmefra

  Få lamperne til at tænde og slukke, når du er væk hjemmefra

  Det fantastiske ved at have adgang til lamperne via en webbrowser er, at du ikke behøver at være hjemme for at styre belysningen. Og det betyder, at hue kan blive din nye vagthund. Måske sidder du fast på kontoret, men ønsker, at det skal se ud som derhjemme. Du kan bare tænde lamperne fra dit menuskærmbillede. Eller du kan være på ferie. Hvis du kan komme online, kan du få det til at se ud, som om du aldrig har forladt dit hjem.

 • Lav dine fotos om til en palet af farver til dine lamper

  Lav dine fotos om til en palet af farver til dine lamper

  Vælg et foto fra din smart-enhed, eller tag blot et billede, og brug dét. På skærmen kan du se markører, der repræsenterer hver af dine trådløse pærer. Træk markøren til en farve på dit foto, og så skifter hue-pæren straks til denne farve. Du kan også gemme dine foretrukne scener til en hvilken som helst hue-aktiveret smart-enhed. På denne måde kan du få adgang til dem igen med blot et tryk med fingeren. Ydermere kan du dele scener med hue-fællesskabet eller gemme scener fremstillet af andre hue-brugere.

 • Opret en konto, og få adgang til dine lamper overalt

  Bare fordi du ikke er derhjemme, betyder det ikke, at du ikke kan nyde personlig belysning. Med en hue-konto får du adgang til dine trådløse lamper fra hvor som helst i verden, via en webbrowser eller din app. Det er nemt at oprette en konto. (www.meethue.com). Du skal blot bruge et brugernavn og en adgangskode, og så er du klar. Det eneste, vi beder om, er, at du er tilsluttet dit Wi-Fi-hjemmenetværk, første gang du logger på hue-instrumentpanelet. På denne måde kan vi forbinde din bro til din konto.

 • 16 millioner farver fra en internet-aktiveret lyspære

  Teknologien i de trådløse hue LED-lyspærer er lidt speciel. Den kan vise forskellige nuancer af hvidt lys – fra varm gul hvid til levende blå hvid. Og den kan genskabe enhver farve i spektret. hue-lyspærer eftermonteres direkte i dit hjem. Du skal blot vælge din foretrukne lysmontering eller lamper og skrue de trådløse pærer i. Derefter tænder du for lyskontakten, og så er du færdig. Så enkelt er det.

 • ZigBee-teknologi gør det muligt at opdatere lamperne trådløst

  Vi forbedrer og opdaterer konstant hue for at gøre det endnu mere nyttigt. Og vi ønsker at sikre os, at du kan drage fordel af fremtidige opdateringer og forbedringer. hue fungerer på ZigBee-netværket, hvilket sikrer et sikkert og pålideligt system til styring af dine lamper. Det betyder også, at enhver opdatering af software eller firmware kan udføres trådløst, direkte til dine pærer.

Se alle specifikationer
 • hue Bridge (medfølger i startpakken) skal bruges.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i