Economy

Energibesparende stikpære

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291658535/8718291658535_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Economy

  Energibesparende stikpære

  Brug lidt, spar meget

  Hvis du har brug for en almindelig energibesparende pære i et kompakt design, er denne Philips Economy lyspære det mest økonomiske valg. Denne kompakte pære holder op til 6 år og giver en besparelse på op til 80 % både økonomisk og energimæssigt. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Economy Energibesparende stikpære

11 W (55 W), E27, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8718291658535 Find lignende produkter

Brug lidt, spar meget

Kvalitet fra Philips til en fair pris

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 6 år

  Lang levetid - holder op til 6 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 6 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i