White Én pære E27

  White Én pære E27

  Automatiser lyset

  Tilføj en hvid Philips Hue-pære til systemet, og forbedr hjemmet med varm hvid belysning, som kan dæmpes og styres på afstand. Automatiser dine lamper for at få det til at se ud, som om du er hjemme, når du ikke er det, eller indstil timere. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hue White Én pære E27

Én pære, E27 8718696449578 Find lignende produkter

Automatiser lyset

for nem styring og komfort

 • Smart styring, hjemme og udefra

  Smart styring, hjemme og udefra

  Med Philips Hue iOS- og Android-apps kan du fjernstyre lyset, uanset hvor du befinder dig. Kontroller, om du har glemt at slukke for lyset, før du forlod hjemmet, og tænd det, hvis du arbejder sent.

 • Indstil timere efter eget ønske

  Indstil timere efter eget ønske

  Philips hue kan få det til at se ud, som om du er hjemme, når du ikke er, ved hjælp af planlægningsfunktionen i Philips hue-app'en. Indstil lyskilderne til at tænde på et forudindstillet tidspunkt, så lyset er tændt, når du kommer hjem. Du kan endda indstille rummene til at tænde på forskellige tidspunkter. Og du kan naturligvis lade lyskilderne slukke gradvist om aftenen, så du aldrig skal være bekymret for, om du har ladet lyset være tændt.

 • Dæmpning uden installation

  Dæmpning uden installation

  Oplev dæmpning helt uden besvær med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Helt perfekt. Intet behov for ledninger, elektriker eller installation

 • Styr det på din måde

  Styr det på din måde

  Slut Philips Hue-pærerne til broen, og gå på opdagelse blandt de uendelige muligheder. Betjen belysningen fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-app'en, eller monter kontakter i systemet for at aktivere belysningen. Indstil timere, beskeder, alarmer og meget mere for at få den fulde Philips Hue-oplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Home, så du kan styre lyset med stemmen.

 • Kræver en Philips Hue-bro

  Kræver en Philips Hue-bro

  Slut Philips Hue-pærerne til broen for at styre lyset fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-appen.

 • LED-pære til trådløs betjening

  LED-pære til trådløs betjening

  Denne LED-lyskilde kan betjenes trådløst, hvis du slutter den til Philips Hue-broen for smart styring eller til Philips Hue-lysdæmperkontakten.

 • Kan kun dæmpes med Philips Hue-kompatible enheder

  Dette produkt kan kun dæmpes, hvis det sluttes til Philips Hue-broen eller til en Philips Hue-kompatibel enhed

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i