Trådløst dæmpningssæt E27

  Trådløst dæmpningssæt E27

  Trådløs dæmpning

  Nyd glidende, trådløs dæmpning. Philips Hue Wireless dimming kit kombinerer en intelligent, trådløs lysdæmper og en Philips Hue White LED-pære. Der er intet behov for installation. Bare placer kontakten, hvor du ønsker det, og brug den som fjernbetjening. Se alle fordelene

 • Trådløs dæmpning

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Trådløs dæmpning

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hue Trådløst dæmpningssæt E27

E27 8718696452547 Find lignende produkter

Trådløs dæmpning

klar til brug

 • Skru blot lyskilden i, og tænd for lyset

  Skru blot lyskilden i, og tænd for lyset

  Med dette sæt, der ikke skal installeres, skal du blot skrue Hue White LED-pæren i din lampe og tænde for lyset. Du kan med det samme betjene lyset med den batteridrevne Hue dimmer switch. Du behøver ikke at kontakte en elektriker.

 • Placer den hvor som helst, du har brug for en lyskontakt

  Placer den hvor som helst, du har brug for en lyskontakt

  Den batteridrevne Hue dimmer switch kan bruges som en almindelig vægkontakt. Du kan placere den hvor som helst, du ønsker det, med skruer eller tapen på bagsiden af kontakten. Det er en hurtig og enkel installation uden ledninger og andet besvær.

 • Trådløs kontakt og fjernbetjening i én

  Trådløs kontakt og fjernbetjening i én

  Kontakten er magnetisk og kan tages af bagsiden. Dette giver dig mulighed for også at bruge Philips Hue dimmer switch som fjernbetjening til lyset med en indendørs rækkevidde på op til 12 meter.

 • Betjen op til 10 lyskilder på én gang med én kontakt

  Betjen op til 10 lyskilder på én gang med én kontakt

  Når du har konfigureret det trådløse Philips hue-lysdæmpersæt, kan du nemt slutte flere Philips hue-lyskilder til lysdæmperkontakten. Forbind op til 10 Philips hue-lyskilder til lysdæmperkontakten, og betjen dem samtidigt.

 • Tilslut til Philips hue, og opdag mulighederne

  Tilslut til Philips hue, og opdag mulighederne

  Det trådløse lysdæmpersæt hører til Philips Hue-familien, så det kan integreres problemfrit med Philips Hue-pærer. Hvis du installerer en Hue bridge derhjemme, kan du integrere det trådløse Philips Hue Wireless dimming kit i systemet ved hjælp af Philips Hue-app'en, der giver endnu flere oplevelser i dag og i fremtiden. Betjen dine lamper fra din smartphone eller tablet, og indstil timere, beskeder, alarmer og mere.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i