Belysning

LED

Kerte (kan dæmpes)

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696453667/8718696453667_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Kerte (kan dæmpes)

  Det rette lys til det rette øjeblik

  Kerter fra Philips med en varm, dæmpet glød tilbyder en ny oplevelse af dæmpbare LED'er. Fordi disse kerter kan dæmpes til varme toner som en traditionel pære, kan du skifte fra funktionel hverdagsbelysning til indbydende stemningsbelysning. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 69,95

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Kerte (kan dæmpes)

4 W (25 W), E14, Varm glød, Kan dæmpes 8718696453667 Find lignende produkter

Det rette lys til det rette øjeblik

Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Specialoptikdesign skaber en funklende lyseffekt

  Specialoptikdesign skaber en funklende lyseffekt

  Denne dekorative pære med sit klare, elegante design og innovative LED-teknologi, har en varm, strålende lyseffekt, som tilføjer en følelse af ro til hjemmet.

 • Kan dæmpes til en varm glød

  Kan dæmpes til en varm glød

  Med denne dæmpbare pære kan du dæmpe lyset fra et varmt lys på 2200 K til et lys på 2700 K. Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det.

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til dekorative armaturer

  Perfekt til dekorative armaturer

  Moderne belysning i Philips LED-kertelys til brug i dekorative armaturer som f.eks. lysekroner, loftsventilatorer, dekorative lysskinner og standerlamper.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i