LED

Lyskilde

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696510506/8718696510506_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Lyskilde

  Klar LED-belysning med fremragende lyskvalitet

  LED-lyskilder fra Philips udsender et køligt, hvidt lys, har ualmindelig lang levetid og leverer mærkbar og umiddelbar energibesparelse. Denne lyskilde har et rent og elegant design – en perfekt erstatning for de traditionelle matterede pærer. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Lyskilde

10 W (75 W), E27, Køligt dagslys, Kan ikke dæmpes 8718696510506 Find lignende produkter

Klar LED-belysning med fremragende lyskvalitet

Skab en kølig og energigivende atmosfære

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Køligt dagslys

  Køligt dagslys

  Denne pære har en farvetemperatur på 6500 K, som er den højest tilgængelige farvetemperatur inden for denne kategori af lyskilder. Den giver dig derfor den lyseffekt, der er tættest på naturligt dagslys. Du kan således fokusere på og opleve alle detaljer.

 • En enkel LED til hverdagsbrug

  En enkel LED til hverdagsbrug

  Philips LED til hverdagsbrug er den perfekte lyskilde til grundlæggende belysningsbehov. Den giver det smukke lys og den pålidelige ydeevne, du forventer af LED, til en fornuftig pris.

 • Har samme form og størrelse som en standardhalogenpære

  Har samme form og størrelse som en standardhalogenpære

  Med sit smukt formede design og de velkendte mål er dette en moderne, energibesparende standard , LED-lyskilde. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelle standardhalogenpærer.

 • Øjeblikkeligt lys, når du tænder

  Øjeblikkeligt lys, når du tænder

  Der er ingen grund til at vente: Philips LED-lyskilder yder deres fulde lysstyrkeniveau, så snart de tændes. Ved blot at tænde på kontakten opnår rummet fuld lysstyrke. Der er ingen langsom opstarts- eller ventetid.

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i