LED

Krone (kan dæmpes)

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696525654/8718696525654_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Krone (kan dæmpes)

  Det rette lys til det rette øjeblik

  Philips LED-lyskilder med en varm, dæmpende effekt giver en helt ny oplevelse med dæmpbare LED'er. I modsætning til standard-LED'er giver disse Philips-lyskilder en dæmpbar, varm glød i en velkendt formfaktor, så du kan skifte fra funktionel hverdagsbelysning til indbydende eller hyggelig belysning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Krone (kan dæmpes)

6 W (40 W), B22, Varm glød, Kan dæmpes 8718696525654 Find lignende produkter

Det rette lys til det rette øjeblik

Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Specialoptikdesign skaber en funklende lyseffekt

  Specialoptikdesign skaber en funklende lyseffekt

  Denne dekorative pære med sit klare, elegante design og innovative LED-teknologi, har en varm, strålende lyseffekt, som tilføjer en følelse af ro til hjemmet.

 • Kan dæmpes til en varm glød

  Kan dæmpes til en varm glød

  Med denne dæmpbare pære kan du dæmpe lyset fra et varmt lys på 2200 K til et lys på 2700 K. Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det.

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til dekorative armaturer

  Perfekt til dekorative armaturer

  Moderne belysning i Philips LED-kroner til brug i dekorative armaturer som f.eks. lysekroner, loftsventilatorer, dekorative lysskinner og standerlamper.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i