LED

Spot

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562765/8718696562765_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Spot

  Det er det, som er indeni, der gør forskellen

  Denne LED-spot har et smukt design med genkendelige dimensioner og er den perfekte bæredygtige erstatning for en traditionel halogenspot. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Spot

4, 6 W (50 W), GU10, Køligt dagslys, Kan ikke dæmpes 8718696562765 Find lignende produkter

Det er det, som er indeni, der gør forskellen

Perfekt erstatning for halogenspot

 • Køligt dagslys

  Køligt dagslys

  Denne pære har en farvetemperatur på 6500 K, som er den højest tilgængelige farvetemperatur inden for denne kategori af lyskilder. Den giver dig derfor den lyseffekt, der er tættest på naturligt dagslys. Du kan således fokusere på og opleve alle detaljer.

 • Ensartet strålemønster

  Ensartet strålemønster

  Linsen med enkelt optik giver en uovertruffen lysstråle uden de skygger, der normalt fremkommer ved strålespredningskanten, som det sker med traditionelle halogenspots.

 • Har samme form og størrelse som en halogenreflektorpære

  Har samme form og størrelse som en halogenreflektorpære

  Med sit smukt formede design og de velkendte mål er dette en moderne belysning med LED-reflektor. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelle halogenreflektorer.

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til effektbelysning

  Perfekt til effektbelysning

  Denne LED-spot er en moderne belysning med et velkendt lysudbytte (36 grader) i vidvinkel, som er velegnet både til effektbelysning og generelle belysningsformål. Den kan bruges i forsænkede dåser og følgebelysningsarmaturer og er ideel til brug i køkkener, køkken-ø-belysning, daglig- og spisestuer.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i