LED

Spot

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562802/8718696562802_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Spot

  Det er det, som er indeni, der gør forskellen

  Denne LED-spot har et smukt design med genkendelige dimensioner og er den perfekte bæredygtige erstatning for en traditionel halogenspot. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Spot

4, 6W (50W), GU10, Køligt hvidt, Kan ikke dæmpes 8718696562802 Find lignende produkter

Det er det, som er indeni, der gør forskellen

Perfekt erstatning for halogenspot

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Køligt hvidt lys

  Køligt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 4000 K og giver et køligt, energigivende lys, der er perfekt til at skabe en indbydende stemning for venner på besøg eller til at slappe af med en god bog.

 • Har samme form og størrelse som en halogenreflektorpære

  Har samme form og størrelse som en halogenreflektorpære

  Med sit smukt formede design og de velkendte mål er dette en moderne belysning med LED-reflektor. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelle halogenreflektorer.

 • Øjeblikkeligt lys, når du tænder

  Øjeblikkeligt lys, når du tænder

  Der er ingen grund til at vente: Philips LED-lyskilder yder deres fulde lysstyrkeniveau, så snart de tændes. Ved blot at tænde på kontakten opnår rummet fuld lysstyrke. Der er ingen langsom opstarts- eller ventetid.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til effektbelysning og generelle belysningsformål

  Perfekt til effektbelysning og generelle belysningsformål

  Denne LED-spot er en moderne belysning med et velkendt, ekstra lysudbytte (60 grader) i vidvinkel, som er velegnet både til effektbelysning og generelle belysningsformål. Den kan bruges i forsænkede dåser og følgebelysningsarmaturer og er ideel til brug i køkkener, køkken-ø-belysning, daglig- og spisestuer.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i