LED

Kerte

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696573853/8718696573853_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Kerte

  Designet til at blive set

  Genkendelig formgivning, som du kender og elsker. De bruger ca. 80 % mindre energi end traditionelle lyspærer takket være den nyeste energibesparende LED-teknologi, og de holder ti gange så længe. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 54,95

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Kerte

2W (25W), E14, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8718696573853 Find lignende produkter

Designet til at blive set

Den er flot, både når den er tændt og slukket

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 2700 K og giver en varm, rolig stemning, perfekt til afslapning. Dette 2700 K lys er ideelt til belysningsdesign i hjemmet

 • Har samme form og størrelse som en glødekertepære

  Har samme form og størrelse som en glødekertepære

  Med sit smukt formede design og de velkendte mål er dette en moderne, energibesparende, standard LED-lyskilde. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelle glødekertepærer.

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til dekorative armaturer

  Perfekt til dekorative armaturer

  Moderne belysning i Philips LED-kertelys til brug i dekorative armaturer som f.eks. lysekroner, loftsventilatorer, dekorative lysskinner og standerlamper.

 • Vintage-stil, moderne LED-teknologi

  LED Classic-pærer er baseret på energibesparende LED-standardteknologi. Du kan nu få glæde af en pære i retrostil med topmoderne teknologi kombineret med et vintagedesign.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i