LED

Lyskilde

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696577233/8718696577233_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Lyskilde

  Klar LED-belysning med fremragende lyskvalitet

  LED-lyskilder fra Philips udsender et køligt, hvidt lys, har ualmindelig lang levetid og leverer mærkbar og umiddelbar energibesparelse. Denne lyskilde har et rent og elegant design – en perfekt erstatning for de traditionelle matterede pærer. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Lyskilde

10 W (75 W), E27, Køligt hvidt, Kan ikke dæmpes 8718696577233 Find lignende produkter

Klar LED-belysning med fremragende lyskvalitet

Skab en kølig og energigivende atmosfære

 • Køligt hvidt lys

  Køligt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 4000 K og giver et køligt, energigivende lys, der er perfekt til at skabe en indbydende stemning for venner på besøg eller til at slappe af med en god bog.

 • En enkel LED til hverdagsbrug

  En enkel LED til hverdagsbrug

  Philips LED til hverdagsbrug er den perfekte lyskilde til grundlæggende belysningsbehov. Den giver det smukke lys og den pålidelige ydeevne, du forventer af LED, til en fornuftig pris.

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i