LED

Kapsel

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696578100/8718696578100_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Kapsel

  En velkendt lysstråle kombineret med et nyskabende design

  Når du skifter til Philips LED-kapsler, opnår du med det samme en energibesparelse på op til 90% uden at gå på kompromis med lyseffekt og -kvalitet. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 49,95

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Kapsel

1, 2 W (10 W), G4, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8718696578100 Find lignende produkter

En velkendt lysstråle kombineret med et nyskabende design

Undgå besværet med at skifte kapsler

 • Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 2700 K og giver en varm, rolig stemning, perfekt til afslapning. Dette 2700 K lys er ideelt til belysningsdesign i hjemmet

 • En enkel LED til hverdagsbrug

  En enkel LED til hverdagsbrug

  Philips LED til hverdagsbrug er den perfekte lyskilde til grundlæggende belysningsbehov. Den giver det smukke lys og den pålidelige ydeevne, du forventer af LED, til en fornuftig pris.

 • Har samme form og størrelse som halogenkapselpærer

  Har samme form og størrelse som halogenkapselpærer

  Med sit smukt formede design og de velkendte mål er dette en moderne LED-kapselpære. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelle halogenkapselpærer.

 • Øjeblikkeligt lys, når du tænder

  Øjeblikkeligt lys, når du tænder

  Der er ingen grund til at vente: Philips LED-lyskilder yder deres fulde lysstyrkeniveau, så snart de tændes. Ved blot at tænde på kontakten opnår rummet fuld lysstyrke. Der er ingen langsom opstarts- eller ventetid.

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Lys hele vejen rundt

  Takket være dens innovative designform af vintage-typen forhindrer denne LED-pære de skygger, der normalt fremkommer i lysstrålespredningskanten. Resultatet? Et naturligt, varmt hvidt lys hele vejen rundt.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 90 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i