White ambiance Startsæt E27

  White ambiance Startsæt E27

  Lys til dine øjeblikke

  Kom i gang med Philips' hvide hue-stemningsstartpakke og føl dig bedre tilpas med naturligt hvidt lys til ethvert tidspunkt af dagen, fra solopgang til solnedgang. Betjening via din smart-enhed, den medfølgende trådløse kontakt, og opret forbindelse til bærbart udstyr. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hue White ambiance Startsæt E27

Startsæt, E27, 9, 5 W 8718696580288 Find lignende produkter

Lys til dine øjeblikke

Fra solopgang til solnedgang

 • Varmt, hvidt til køligt, klart dagslys

  Varmt, hvidt til køligt, klart dagslys

  Find den rette stemning til ethvert øjeblik med et spektrum af smukt, naturligt hvidt lys. Brug app'en til at indstille en hvilken som helst nuance af hvidt lys, fra køligt, energigivende dagslys til afslappende, varmt hvidt lys. Tag styringen, og skab stemningen. Ikke alt for klart. Ikke alt for mørkt. Helt perfekt.

 • Få energi, koncentrer dig, læs og slap af med lys

  Få energi, koncentrer dig, læs og slap af med lys

  Lys påvirker vores humør, adfærd, opmærksomhed og rutiner. Med app'en kan du indstille det lys, der er optimalt for dig i øjeblikket. Philips hue hjælper dig med at få energi, koncentrere dig, læse og slappe af. Gør dine daglige rutiner til øjeblikke, du kan nyde. Opnå en anderledes følelse. Få det bedre.

 • Vågn op stille og roligt til din personlige solopgang

  Vågn op stille og roligt til din personlige solopgang

  Gør din søvnrutine lettere, og vågn stille og roligt op til en frisk start hver dag. Philips hue hjælper dig med at komme ud af sengen på en behagelig måde. Den gradvist stigende lysintensitet giver dig en følelse af, at du vågner op naturligt sammen med sollyset – snarere end den bratte opvågning ved et vækkeur, der ringer.

 • Betjen lyset på din egen måde

  Betjen lyset på din egen måde

  Tilslut Philips Hue-pærerne til bridgen, og gå på opdagelse i de uendelige muligheder. Betjen belysningen fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-app'en, eller monter kontakter i systemet for at aktivere belysningen. Indstil timere, beskeder, alarmer og meget mere for at få den fulde Philips Hue-oplevelse.

 • Styring via den medfølgende, trådløse Philips hue-lysdæmperkontakt

  Styring via den medfølgende, trådløse Philips hue-lysdæmperkontakt

  Styr dine Philips hue-lyskilder uden at bruge din smartphone eller tablet. Med den medfølgende, trådløse kontakt kan du tænde eller slukke for lyskilderne, skifte mellem 4 forudindstillede lyskildeindstillinger og dæmpe dem til den rette lysstyrke. Via Philips hue-app'en kan du konfigurere kontakten og tilføje dine foretrukne Philips hue-lysscenarier. Anbring blot kontakten hvor som helst, du ønsker det, ved hjælp af skruerne eller den selvklæbende tape på bagpladen.

 • Kan tilsluttes dine bærbare enheder

  Kan tilsluttes dine bærbare enheder

  Slut Philips hue til dine bærbare enheder, og slip de funktioner løs, der hjælper dig i hverdagen. Philips hue kan allerede oprette forbindelse til Apple Watch, Android Wear, Pebble og forskelligt populært fitnessaktivitetsudstyr via IFTTT såsom Fitbit og Jawbone. Dermed kan du automatisk tænde for lyskilderne, når du vågner, eller når du har nået nattens søvnmål.

 • Kompatibel med Apple HomeKit-teknologi og fungerer med Nest

  Kompatibel med Apple HomeKit-teknologi og fungerer med Nest

  Philips hue kan oprette forbindelse til andre mærker og produkter, som kan bringe det forbundne liv op på næste niveau. Friends of hue arbejder sammen med dig i hjemmet. Philips hue er kompatibel med Apple HomeKit-teknologi. Bed Siri om at tænde for lyskilderne eller genskab scenarier uden at røre ved en eneste knap, eller brug tredjeparts-apps til at forbinde dine lyskilder med andre Apple HomeKit-aktiverede enheder. Philips hue fungerer også sammen med Nest og gør hjemmet mere tankevækkende og komfortabelt, uanset hvor du befinder dig.

 • Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan slutte op til 50 lyskilder og 7 hue-lysdæmperkontakter til Philips hue-broen (medfølger). Begynd blot med et af de tilgængelige startsæt, og gå i gang med at tilføje Philips hue-produkter. Herefter kan du betjene lyset med et fingerstrøg med den intuitive Philips hue-app til intelligente iOS- og Android-enheder. Philips hue er baseret på ZigBee, en strømbesparende, sikker og pålidelig teknologi til betjening af lyset. Nye funktioner og forbedringer føjes konstant til systemet. Opdateringer til både software og firmware foretages trådløst og problemfrit direkte i dit Philips hue-produkt

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i